Suodatinyksiköt ja -patruunat

Ratkaisut käryn- ja pölynpoistoon

Toimitamme laajasta valikoimasta tarpeisiinne sopivat Donaldson suodatinyksiköt ja suodatinpatruunat.
Tuotteita lyhyesti alla ja lisää löytyy Donaldsonin omilta sivuilta www.donaldson.com

Meiltä myös maalaamojen suodattimet.

Donaldson-suodatinyksiköt

DFPROT

Donaldson DFPROT -suodatinyksiköt laser- ja plasmaleikkauksen käryn- ja pölynpoistoon. Pienestä koostaan ja äänestään huolimatta tässä on erittäin tehokas laite. Ilmanpuhdistuksessa käytetään Donaldsonin ovaalinmuotoisia suodatinpatruunoita, jotka ovat tehokkaita, vähän tilaavieviä ja kustannustehokkaita.

Kaksi eri mallia (kompakti ja normaali) ja patruunamäärät 3-16.

DFPRO

Downflo® Oval 1T

Donaldson Downflo® Oval 1T -suodatinyksiköt metalliteollisuuden pölynpoistoon. Tavanomaiseen verrattuna jopa 25% suuremmat ilmavirtaamat. Ilmanpuhdistuksessa käytetään Donaldsonin ovaalinmuotoisia suurtehosuodattimia.

23 eri mallia väliltä DFO 2-8 - DFO 4-128.

Downflo Oval 1

Donaldson-suodatinpatruunat

Ultra-Web®

Nanokuitu-teknologiansa ansiosta Ultra-Web-suodatinpatruunat tarjoavat poikkeuksellisen suodatustehon: 99,999% 0,5 mikrometrin partikkeleilla. Pisin kestoikä.

Ultra-Web

Fibra-Web®

Fibra-Web®-suodatinpatruunat ovat avoimen rakenteensa ansiosta helppo puhdistaa ja pestä niin kuituisista kuin ei-kuituisistakin epäpuhtauksista. Nanokuitusuodattimen suodatusteho: 99,999% 0,5 mikrometrin partikkeleilla.

Fibra-Web

Torit-TexT

Torit-TexT-suodatinpatruunat erittäin tehokkaaseen suodatukseen kosteissa olosuhteissa.

Torit-Tex

Thermo-Tek®

Thermo-Tek®-suodatinpatruunat tehokkaaseen suodatukseen kuumissa olosuhteissa. Kuumankestävä erikoisrakenne ja tiivisteet kestävät jopa 135ºC lämpöä.

Thermo-Tek